Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2019 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2019 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ παρουσιάζoυν την,
«Έκθεση ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2019 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»,
την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, και ώρα 18:00
στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ Αριστοτέλους 46, 104 33 Αθήνα

Η Έκθεση διαρθρώνεται σε τρία διακριτά μέρη:

Στο πρώτο μέρος επιχειρείται ένας απολογισμός της δεκαετούς κρίσης μέσα από την ανάλυση των επιπτώσεων της στο μακροοικονομικό και δημοσιονομικό περιβάλλον της ελληνικής οικονομίας, με σημείο αναφοράς την εξέλιξη των αντίστοιχων μεγεθών των εταίρων της Ελλάδας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

Στο δεύτερο μέρος αναδεικνύεται η επίδραση της κρίσης στη διάρθρωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας καθώς και τα διαρθρωτικά προβλήματα, που παρουσιάζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις. Στη συνέχεια αναλύονται τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας γνώμης που διεξήγαγε το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ σε επιχειρήσεις για τη φύση, διάρθρωση και την αποτελεσματικότητα των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων το Δεκέμβριο του 2018.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της Έκθεσης έχει ως αντικείμενο την πρόσβαση των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση. Ένα ζήτημα το οποίο όπως προκύπτει από τη μελέτη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι ένα από τα πιο ζωτικά προβλήματα της ελληνικής επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της κρίσης και αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για τη βιωσιμότητα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και της οικονομικής μεγέθυνσης της ελληνικής οικονομίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα:

programma ime

 

Διαβάστε παραπάνω για την εκδήλωση εδώ.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism