Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Πρόσκληση συμμετοχής στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας στην Σαγκάη, από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2018

Πρόσκληση συμμετοχής στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας στην Σαγκάη, από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2018

Η Πελοπόννησος Α.Ε., ως επίσημος φορέας υλοποίησης του Προγράμματος Προβολής Περιφέρειας Πελοποννήσου εξασφάλισε συμμετοχή με περίπτερο 36 τ.μ. με ξεχωριστά booths στον κλάδο των Αγροτικών Προϊόντων, Τροφίμων και Ποτών της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Εισαγωγών της Κίνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου 2018.

Η Έκθεση στοχεύει στο να αυξήσει τα κανάλια συνεργασίας και τους διαύλους επικοινωνίας διεθνώς, να αναπτύξει περαιτέρω την τεράστια δυναμική που διαθέτει στο εμπόριο αλλά και, μακροπρόθεσμα, να ενισχύσει συνολικά την παγκόσμια οικονομία, συνεισφέροντας στο κλίμα ευημερίας και ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, επιδιώκει να εγκαινιάσει μια νέα εποχή ανάπτυξης και πολύ-επίπεδης συνεργασίας με ένα ευρύ φάσμα εταίρων.

Στην εν λόγω Έκθεση θα συμμετάσχουν περίπου 60 χώρες με εθνικά περίπτερα και 150.000 επαγγελματίες από την Κίνα, αλλά και όλο τον κόσμο και πρόκειται να διατεθεί εκθεσιακός χώρος 210.000 τ.μ. σε ξένες επιχειρήσεις από πολλούς οικονομικούς κλάδους (εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών).

Οι συμμετέχοντες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους Κινεζικών επιχειρήσεων και να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας για την εξαγωγή τοπικών προϊόντων στην δυναμική αγορά της Κίνας.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 συνεκθέτες. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση και η ενοικίαση περιπτέρου θα καλυφθεί από την Πελοπόννησος Α.Ε.

Η Πελοπόννησος Α.Ε. δεν δύναται να καλύψει το κόστος μετάβασης, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

 

  1. Πρόσκληση Συμμετοχής-1η Έκθεση εισαγωγών ΚΙΝΑΣ-ΣΑΓΚΑΗ
  2. Αίτηση Συμμετοχής CIEE

Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism