Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Mε γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται η 16η ARTOZA!

Mε γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται η 16η ARTOZA!

Με δυναμισμό, άρτιο σχεδιασμό και σημαντικές καινοτομίες ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για τη 16η ΑRTOZA, το πιο λαμπρό εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και τη Ν/Α Ευρώπη.

Έχοντας ανυπέρβλητη ιστορική διαδρομή τριών δεκαετιών και 15 άριστες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, η 16η ΑRTOZA ήδη μπήκε σε τροχιά εκκίνησης -με την οργανώτρια εταιρεία FORUM AE σε πλήρη εγρήγορση- και αναμένεται να συσπειρώσει και πάλι το σύνολο της προμηθευτικής αγοράς και των επαγγελματιών του κλάδου. Από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2019 η έκθεση-θεσμός ανοίγει τις πύλες της στο υπερσύγχρονο Μetropolitan Expo, προσφέροντας το πανόραμα των προτάσεων της αγοράς στις δεκάδες χιλιάδες επαγγελματιών που θα την επισκεφθούν όχι μόνο από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων. Ήδη, οκτώ μήνες πριν την έκθεση, και μετά την αποστολή του Ενημερωτικού Εντύπου Εκθετών, περισσότερες από 100 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση, ενώ ο τελικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να ξεπεράσει τους 300, με περίπτερα που θα αναπτυχθούν σε μικτή εκθεσιακή επιφάνεια 27.000 τ.μ. Παράλληλα, σχεδιάζονται ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις και ενότητες που θα αναδείξουν όλο το σύγχρονο φάσμα των προϊόντων, των τάσεων και των υπηρεσιών που έχει στη διάθεσή του ο σύγχρονος αρτοποιός και ζαχαροπλάστης, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας και τεχνογνωσίας, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και αναβάθμισης της επιχείρησής του.

Δείτε περισσότερα εδώ.

artoza2

Οι μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς δίνουν το "παρών"!

Όλη η αφρόκρεμα της προμηθευτικής αγοράς του κλάδου έχει ήδη εκδηλώσει τη βούλησή της να συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση της ARTOZA (22-25 Φεβρουαρίου 2019), αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη διαχρονική της προσήλωση στην κορυφαία έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής της χώρας. Μιας έκθεσης που γιγαντώθηκε χάρη στην άριστη συνεργασία οργανώτριας εταιρείας-συνδικαλιστικών φορέων και αγοράς, αποτελώντας έξοχο, μοναδικό παράδειγμα σύμπνοιας μεταξύ ιδιωτικής πρωτοβουλίας και συνδικαλιστικών δομών.

Δείτε περισσότερα εδώ.

artoza3

Σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις

Κάθε δυο χρόνια οι παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZA αφήνουν εποχή, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον κλάδο. Για την επόμενη 16η ARTOZA η οργανώτρια εταιρεία FORUM ΑΕ, έχοντας πλούσια και μακρόχρονη τεχνογνωσία και σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της αγοράς, σχεδιάζει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που θα διευρύνουν ακόμα περισσότερο το φάσμα εμπειριών και προτάσεων της διοργάνωσης. Masterclasses με εγνωσμένης φήμης δημιουργούς, αλλά και με νέα ταλέντα, τόσο στον τομέα της Αρτοποιίας όσο και της Ζαχαροπλαστικής και του Παγωτού, θεαματικές επιδείξεις με αριστοτεχνικές δημιουργίες, νέες τάσεις στο παγωτό, σεμινάρια για το coffee corner και τη σωστή διαχείρισή του, digital marketing, στρατηγικές προσέγγισης διαφορετικών target groups, το σωστό branding, σύγχρονες τεχνικές πώλησης και πλήθος άλλων θεματικών ενοτήτων θα καθοδηγήσουν τον επαγγελματία επισκέπτη της 16ης ARTOZA σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις και απαιτήσεις του επαγγέλματός του.

Δείτε περισσότερα εδώ.


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism