Η σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook

  • 2751067216
  • από 8:00πμ έως 3:00μμ

επιμελητηριο αργολιδας λογοτυπο

Ημερίδα για το "Θαλάσσιο Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού" στο πλαίσιο της Στρατηγικής της ΕΕ για την Περιφέρεια Αδριατικής και Ιονίου (EUSAIR)

Ημερίδα για το "Θαλάσσιο Δυτικό Δρόμο του Μεταξιού" στο πλαίσιο της Στρατηγικής της ΕΕ για την Περιφέρεια Αδριατικής και Ιονίου (EUSAIR)

Στις ευκαιρίες για τον τουρισμό που δημιουργούνται από την ανάπτυξη του «Θαλάσσιου Δυτικού Δρόμου του Μεταξιού» στο πλαίσιο εφαρμογής της Στρατηγικής της ΕΕ για την Περιφέρεια Αδριατικής και Ιονίου (EUSAIR) επικεντρώθηκε σχετική ημερίδα που διοργανώθηκε από την ιταλική προεδρία της EUSAIR και πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την επίσημη έναρξη του Έτους Τουρισμού ΕΕ-Κίνας 2018 στη Βενετία.

Η Ελλάδα, ως προς τον πυλώνα IV της Στρατηγικής, εκπροσωπήθηκε από το Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γ. Τζιάλλα, ο οποίος ήταν και ομιλητής στην ημερίδα. Ο κ. Τζιάλλας παρουσίασε τη στρατηγική του Υπουργείου για την ανάπτυξη των θεματικών μορφών τουρισμού και τις δράσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα για την ανάδειξη του Δρόμου του Μεταξιού ως ένα μέσο για τη σύνδεση της Ευρώπης με την Κίνα. Στην ημερίδα υπήρξε και ελληνική εκπροσώπηση του πυλώνα II των μεταφορών της Μακροπεριφερειακής στρατηγικής Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR).

Το πρόγραμμα του Έτους Τουρισμού ΕΕ-Κίνας, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού (ETC), και η Ευρωπαϊκή Ένωση Τουρισμού (ETOA) με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικής συνεργασίας των ευρωπαϊκών και κινεζικών τουριστικών επιχειρήσεων.Πηγή: ΕΣΠΑ


Επιμελητήριο Αργολίδας © 2016 | Κατασκευή Ιστοσελίδων Kinisis Web & Tourism